Historie

Den 1 november 1978 startede Skandinavisk Reklametryk under navnet Skandinavisk Tekstiltryk. I starten var der nemlig kun råd til maskiner der kunne trykke på tekstiler.

Da firmaet udvidede med trykning på selvklæbere og karton ændredes navnet til Skandinavisk Reklametryk med  "SR" logoet.
farverne der bruges blev brugt for at gøre opmærksom på, at man kunne bruge selvklæbende materialer på ambulancer i stedet for at autolakere dem. Ambulancerne i Københavns Brandvæsen blev i 1984 dekoreret som vor varevogn. Vi besluttede, at beholde farverne som vor firmafarver.

Samme år 1984 fik vi vor første computer til udskæring af bogstaver og logoer i selvklæbende materialer. siden hen har vi skiftet ud og har i dag 2 avanceret der kører meget hurtigt. Vi trykker dog stadig tøj men har indledt et samarbejde med et firma der trykker serigrafi på selvklæbende materialer.
Gennem tiden har vi haft ideer som er blevet taget i brug, starten var at der på alle udrykningskøretøjer inden for brand og redning er kommet "ALARM 112" det startede i Gentofte Brandvæsen så Birkerød Brandvæsen, ja der efter har det bredt sig som man kan se. Indførslen af det internationale ambulancemærke "STAR OF LIFE" blev indført i 1993 på en Københavnsk ambulance A-2 det har jo også bredt sig som bekendt.
Skandinavisk Reklametryk havde et slogan DER SKAL TRYK PÅ! desværre er der flere firmaer der bruger det VI HAR TRYK PÅ osv. derfor bruger vi det ikke mere, men det er en ide fra vort firma.

I året 2000 skete der en ændring af firmafarverne fra hvid / flou rød til gul / flou grøn og rød. som i dag er vore firmafarver. Desuden har vi i stedet for vort gamle slogan brugt SKILTE & REKLAME, det står også for "SR" logoet. Samtidig blev det meste brugte tekst lavet i refleks

Den 31-12-2011 lukkede Skandinavisk Reklametryk som enkeltejetmands firma materiel og maskiner blev solgt til IEA Skilte og Reklame ApS